Morphological and molecular characterization of Bova olive cultivar and aroma fingerprint of its oil

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950762/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
52 (2014), 3 ; str. 342-350
Glavni autor: Brkić Bubola, Karolina (-)
Ostali autori: Krapac, Marin (-), Lukić, Igor, kemičar, Sladonja, Barbara, Autino, Antonella, Cantini, Claudio, Poljuha, Danijela
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01266naa a2200325 i 4500
001 NSK01000950762
003 HR-ZaNSK
005 20170214102130.0
007 ta
008 161207s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950762 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Brkić Bubola, Karolina 
245 1 0 |a Morphological and molecular characterization of Bova olive cultivar and aroma fingerprint of its oil /  |c Karolina Brkić Bubola, Marin Krapac, Igor Lukić, Barbara Sladonja, Antonella Autino, Claudio Cantini and Danijela Poljuha. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 46 jed. 
653 0 |a Maslina  |a Bova  |a Maslinovo ulje  |a Morfološke karakteristike  |a Hlapljivi sastojci 
700 1 |a Krapac, Marin 
700 1 |a Lukić, Igor,  |c kemičar 
700 1 |a Sladonja, Barbara 
700 1 |a Autino, Antonella 
700 1 |a Cantini, Claudio 
700 1 |a Poljuha, Danijela 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 52 (2014), 3 ; str. 342-350  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B11/14 
998 |a lblo1612  |a rped1702 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=186444  |y Elektronička verzija članka