Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001025221/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 59 (2017), 1 ; str. 7-13 |
Glavni autori: | Hrković Porobija, Amina (Author), Hodžić, Aida, Crnkić, Ćazim, Sarić, Zlatan, Hadžimusić, Nejra, Krvavica, Marina, Vegara, Mensur |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Hrković Porobija, A. (2017). Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog: Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog. Krmiva, p. 9.
Chicago stil citiranjaHrković Porobija, Amina. "Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog: Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog." 2017: 9.
MLA stil citiranjaHrković Porobija, Amina. "Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog: Isparljive aromatske komponente kao parametri kvalitete autohtonih sireva - livanjskog i travničkog." 2017: 9.