Estimation of dietary fat intake via the consumption of traditional meat products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001034047/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
11 (2016), 3/4 ; str. 138-144
Glavni autori: Lešić, Tina (Author), Krešić, Greta, Koprivnjak, Olivera, Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog, Gross-Bošković, Andrea, Sokolić-Mihalak, Darja, Jurković, Martina, inženjerka prehrambene tehnologije, Pleadin, Jelka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01408naa a2200349 i 4500
001 NSK01001034047
003 HR-ZaNSK
005 20190617140455.0
007 ta
008 190614s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001034047 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 613  |2 2011 
100 1 |a Lešić, Tina  |4 aut 
245 1 0 |a Estimation of dietary fat intake via the consumption of traditional meat products /  |c Tina Lešić, Greta Krešić, Olivera Koprivnjak, Dragan Kovačević, Andrea Gross-Bošković, Darja Sokolić, Martina Jurković, Jelka Pleadin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 143-144. 
653 0 |a Prehrambene navike  |a Mesni proizvodi  |a Unos masti 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Krešić, Greta  |4 aut 
700 1 |a Koprivnjak, Olivera  |4 aut 
700 1 |a Kovačević, Dragan,  |c prehrambeni tehnolog  |4 aut 
700 1 |a Gross-Bošković, Andrea  |4 aut 
700 1 |a Sokolić-Mihalak, Darja  |4 aut 
700 1 |a Jurković, Martina,  |c inženjerka prehrambene tehnologije  |4 aut 
700 1 |a Pleadin, Jelka  |4 aut 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 11 (2016), 3/4 ; str. 138-144  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
981 |b B08/16 
998 |b ikto1906  |b boki1906 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/177247  |y Elektronička verzija članka