|
|
|
|
LEADER |
01408naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001034047 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190617140455.0 |
007 |
ta |
008 |
190614s2016 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001034047
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 613
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Lešić, Tina
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Estimation of dietary fat intake via the consumption of traditional meat products /
|c Tina Lešić, Greta Krešić, Olivera Koprivnjak, Dragan Kovačević, Andrea Gross-Bošković, Darja Sokolić, Martina Jurković, Jelka Pleadin.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 143-144.
|
653 |
|
0 |
|a Prehrambene navike
|a Mesni proizvodi
|a Unos masti
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Krešić, Greta
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Koprivnjak, Olivera
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Dragan,
|c prehrambeni tehnolog
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gross-Bošković, Andrea
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Sokolić-Mihalak, Darja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jurković, Martina,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pleadin, Jelka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 11 (2016), 3/4 ; str. 138-144
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B08/16
|
998 |
|
|
|b ikto1906
|b boki1906
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/177247
|y Elektronička verzija članka
|