The influence of plant protein on the properties of dough and the quality of wholemeal spelt bread

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001037814/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
8 (2016), 2 ; str. 107-111
Glavni autori: Šimurina, Olivera (Author), Filipčev, Bojana, Belić, Zorica, Jambrec, Dubravka, Krulj, Jelena, Brkljača, Jovana, Pestorić, Mladenka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01210naa a2200325 i 4500
001 NSK01001037814
003 HR-ZaNSK
005 20190730131101.0
007 ta
008 190730s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001037814 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Šimurina, Olivera  |4 aut 
245 1 4 |a The influence of plant protein on the properties of dough and the quality of wholemeal spelt bread /  |c Olivera Šimurina, Bojana Filipčev, Zorica Belić, Dubravka Jambrec, Jelena Krulj, Jovana Brkljača, Mladenka Pestorić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
653 0 |a Kruh  |a Integralne žitarice  |a Bjelančevine 
700 1 |a Filipčev, Bojana  |4 aut 
700 1 |a Belić, Zorica  |4 aut 
700 1 |a Jambrec, Dubravka  |4 aut 
700 1 |a Krulj, Jelena  |4 aut 
700 1 |a Brkljača, Jovana  |4 aut 
700 1 |a Pestorić, Mladenka  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 8 (2016), 2 ; str. 107-111  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B10/16 
998 |b gtao1907 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/171202  |y Elektronička verzija članka