Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta
U ovom radu prikazani su rezultati istraživanja količine apsorbirane odnosno dodane vode u meso peradi s hrvatskog tržišta. Uzorci svježeg pilećeg i purećeg mesa (n = 36) uzorkovani su tijekom 2016. i 2017. godine s različitih poljoprivrednih gospodarstava, obrta, industrija i trgovačkih lanaca na p...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041840 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 2 ; str. 152-157 |
Glavni autori: | Kudumija, Nina (Author), Cerjanec, Dražen, Mandić Graonić, Lidija, Medić, Helga, Dergestin Bačun, Lidija, Lešić, Tina, Pleadin, Jelka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.2.1 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.2.1Hrčak