Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta

U ovom radu prikazani su rezultati istraživanja količine apsorbirane odnosno dodane vode u meso peradi s hrvatskog tržišta. Uzorci svježeg pilećeg i purećeg mesa (n = 36) uzorkovani su tijekom 2016. i 2017. godine s različitih poljoprivrednih gospodarstava, obrta, industrija i trgovačkih lanaca na p...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041840
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 2 ; str. 152-157
Glavni autori: Kudumija, Nina (Author), Cerjanec, Dražen, Mandić Graonić, Lidija, Medić, Helga, Dergestin Bačun, Lidija, Lešić, Tina, Pleadin, Jelka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.2.1
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.20.2.1
Hrčak