Količina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta

Šećeri se u proizvodnji mesnih proizvoda koriste s ciljem nastanka mliječne kiseline i postizanja specifičnih senzorskih svojstava, osiguravajući pritom kvalitetu i stabilnost krajnjeg proizvoda. Cilj ovog rada bio je utvrditi razlike u količinama šećera saharoze, glukoze i fruktoze u mesnim proizvo...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041841
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 2 ; str. 145-151
Glavni autori: Katulić, Daria (Author), Malenica Staver, Mladenka, Frece, Jadranka, Markov, Ksenija, Kozačinski, Lidija, Cvrtila, Željka, Krešić, Greta, Dergestin Bačun, Lidija, Lešić, Tina, Pleadin, Jelka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.2.2
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.20.2.2
Hrčak