Količina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta
Šećeri se u proizvodnji mesnih proizvoda koriste s ciljem nastanka mliječne kiseline i postizanja specifičnih senzorskih svojstava, osiguravajući pritom kvalitetu i stabilnost krajnjeg proizvoda. Cilj ovog rada bio je utvrditi razlike u količinama šećera saharoze, glukoze i fruktoze u mesnim proizvo...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041841 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 2 ; str. 145-151 |
Glavni autori: | Katulić, Daria (Author), Malenica Staver, Mladenka, Frece, Jadranka, Markov, Ksenija, Kozačinski, Lidija, Cvrtila, Željka, Krešić, Greta, Dergestin Bačun, Lidija, Lešić, Tina, Pleadin, Jelka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.2.2 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.2.2Hrčak