Determination of (2E)-10-hydroxydec-2-enoic acid in Croatian royal jelly by high-performance liquid chromatography

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078636/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
9 (2017), 2 ; str. 152-157
Glavni autori: Flanjak, Ivana (Author), Jakovljević, Martina, Kenjerić, Daniela, Cvijetić Stokanović, Milica, Primorac, Ljiljana, inženjerka prehrambene tehnologije, Bilić Rajs, Blanka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01322naa a2200325 i 4500
001 NSK01001078636
003 HR-ZaNSK
005 20201029141716.0
007 ta
008 201026s2017 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001078636 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Flanjak, Ivana  |4 aut 
245 1 0 |a Determination of (2E)-10-hydroxydec-2-enoic acid in Croatian royal jelly by high-performance liquid chromatography /  |c Ivana Flanjak, Martina Jakovljević, Daniela Kenjerić, Milica Cvijetić Stokanović, Ljiljana Primorac, Blanka Bilić Rajs. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 18 jed. 
653 0 |a Matična mliječ  |a HPLC metoda  |a Tekućinska kromatografija  |a Ambalažni materijal 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Jakovljević, Martina  |4 aut 
700 1 |a Kenjerić, Daniela  |4 aut 
700 1 |a Cvijetić Stokanović, Milica  |4 aut 
700 1 |a Primorac, Ljiljana,  |c inženjerka prehrambene tehnologije  |4 aut 
700 1 |a Bilić Rajs, Blanka  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 9 (2017), 2 ; str. 152-157  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B20/17 
998 |b gtao2010  |b boki2010 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/191222  |y Elektronička verzija članka