Extraction of proanthocyanidins and anthocyanins from grape skin by using ionic liquids

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078765/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 3 ; str. 429-437
Glavni autori: Ćurko, Natka (Author), Tomašević, Marina, enologinja, Cvjetko, Marina, Gracin, Leo, Radojčić Redovniković, Ivana, Kovačević Ganić, Karin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01189naa a2200313 i 4500
001 NSK01001078765
003 HR-ZaNSK
005 20201027081347.0
007 ta
008 201027s2017 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001078765 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Ćurko, Natka  |4 aut 
245 1 0 |a Extraction of proanthocyanidins and anthocyanins from grape skin by using ionic liquids /  |c Natka Ćurko, Marina Tomašević, Marina Cvjetko Bubalo, Leo Gracin, Ivana Radojčić Redovniković, Karin Kovačević Ganić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 38 jed. 
653 0 |a Antocijani  |a Ionske reakcije  |a Flavonoidi  |a Grožđe 
700 1 |a Tomašević, Marina,  |c enologinja  |4 aut 
700 1 |a Cvjetko, Marina  |4 aut 
700 1 |a Gracin, Leo  |4 aut 
700 1 |a Radojčić Redovniković, Ivana  |4 aut 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 55 (2017), 3 ; str. 429-437  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B20/17 
998 |b rpeo2010 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/186561  |y Elektronička verzija članka