|
|
|
|
LEADER |
01569nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001117298 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220126180526.0 |
007 |
ta |
008 |
211103s2021 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001117298
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.12
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 615.9
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Jakopović, Željko,
|c inženjer prehrambenog inženjerstva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj odabranih sojeva vinskih kvasaca na vezanje, razgradnju i toksičnost okratoksina A u in vitro uvjetima :
|b doktorski rad = Effect of selected wine yeast strains on binding, degradation and toxicity of ochratoxin a in vitro : doctoral dissertation /
|c Željko Jakopović ; mentor, supervisor Ksenija Markov.
|
246 |
3 |
1 |
|a Effect of selected wine yeast strains on binding, degradation and toxicity of ochratoxin a in vitro
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2021.
|
300 |
|
|
|a [137] listova :
|b ilustr. (pretežno u bojama), graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 110-133, [135-137].
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Vinski kvasci
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ohratoksini
|x Biorazgradnja
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ohratoksini
|x Toksikologija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Markov, Ksenija
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2111
|c mzoo2112
|m vhop2201
|