Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550086/Similar
Glavni autor: Brkić Bubola, Karolina (-)
Ostali autori: Koprivnjak, Olivera (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:

APA stil citiranja

Brkić Bubola, K., & Koprivnjak, O. (2011). Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Brkić Bubola, Karolina, and Olivera Koprivnjak. Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.

MLA stil citiranja

Brkić Bubola, Karolina, and Olivera Koprivnjak. Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.