Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550086/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Brkić Bubola, Karolina (-) |
Ostali autori: | Koprivnjak, Olivera (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Brkić Bubola, K., & Koprivnjak, O. (2011). Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaBrkić Bubola, Karolina, and Olivera Koprivnjak. Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.
MLA stil citiranjaBrkić Bubola, Karolina, and Olivera Koprivnjak. Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics: Karakterizacija djevičanskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava = Characterization of virgin olive oils from istrian autochthonous varieties on the basis of volatile compounds and sensory characteristics : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.