|
|
|
|
LEADER |
01380caa a2200361 ir4500 |
001 |
NSK01000217450 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070605145246.0 |
008 |
980626s1997 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP97-3614
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)217679
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)980626010
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000217450
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.12'62:637.146.3
|
080 |
|
|
|a 637.12'639:637.146.3
|
100 |
1 |
|
|a Novaković, Predrag,
|c inženjer prehrambene biotehnologije
|
245 |
1 |
0 |
|a Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus /
|c Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, Tihomir Moslavac.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 32. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka, Opatija, 28-30.11.1996
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 14 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Kozje mlijeko
|x Fermentacija
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kravlje mlijeko
|x Fermentacija
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kordić, Jasna
|
700 |
1 |
|
|a Slačanac, Vedran
|
700 |
1 |
|
|a Moslavac, Tihomir,
|c inženjer prehrambene tehnologije
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 47 (1997), 2 ; str. 93-101
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|b prethodno priopćenje
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B4-6/97
|
998 |
|
|
|a dimo9806
|a tomp9812
|c ikak9903
|c dkro9907
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01150naa2 2200289 450
|