Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000217450/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
47 (1997), 2 ; str. 93-101
Glavni autor: Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-)
Ostali autori: Kordić, Jasna (-), Slačanac, Vedran, Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01380caa a2200361 ir4500
001 NSK01000217450
003 HR-ZaNSK
005 20070605145246.0
008 980626s1997 ci ||| ||hrv
015 |a HP97-3614  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)217679 
035 |9 (HR-ZaNSK)980626010 
035 |a (HR-ZaNSK)000217450 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.12'62:637.146.3 
080 |a 637.12'639:637.146.3 
100 1 |a Novaković, Predrag,  |c inženjer prehrambene biotehnologije 
245 1 0 |a Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus /  |c Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, Tihomir Moslavac. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 32. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka, Opatija, 28-30.11.1996 
504 |a Bibliografija: 14 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Kozje mlijeko  |x Fermentacija  |2 nskps 
650 7 |a Kravlje mlijeko  |x Fermentacija  |2 nskps 
700 1 |a Kordić, Jasna 
700 1 |a Slačanac, Vedran 
700 1 |a Moslavac, Tihomir,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 47 (1997), 2 ; str. 93-101  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b prethodno priopćenje 
981 |p CRO  |z B4-6/97 
998 |a dimo9806  |a tomp9812  |c ikak9903  |c dkro9907 
886 0 |2 unimarc  |b 01150naa2 2200289 450