Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000217450/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 47 (1997), 2 ; str. 93-101 |
Glavni autor: | Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-) |
Ostali autori: | Kordić, Jasna (-), Slačanac, Vedran, Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Novaković, P., Kordić, J., Slačanac, V., & Moslavac, T. (1997). Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus. Mljekarstvo, p. 7.
Chicago stil citiranjaNovaković, Predrag, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, and Tihomir Moslavac. "Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus." 1997: 7.
MLA stil citiranjaNovaković, Predrag, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, and Tihomir Moslavac. "Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus." 1997: 7.