Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000217450/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
47 (1997), 2 ; str. 93-101
Glavni autor: Novaković, Predrag, inženjer prehrambene biotehnologije (-)
Ostali autori: Kordić, Jasna (-), Slačanac, Vedran, Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Novaković, P., Kordić, J., Slačanac, V., & Moslavac, T. (1997). Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus. Mljekarstvo, p. 7.

Chicago stil citiranja

Novaković, Predrag, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, and Tihomir Moslavac. "Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus." 1997: 7.

MLA stil citiranja

Novaković, Predrag, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, and Tihomir Moslavac. "Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus: Reološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus." 1997: 7.