Study of dynamics of polyphenol extraction during traditional and advanced maceration processes of the Babić grape variety

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000599716/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
43 (2005), 1 ; str. 47-53
Glavni autor: Budić-Leto, Irena (-)
Ostali autori: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-), Pezo, Ivan, inženjer agronomije, Gajdoš Kljusurić, Jasenka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01166caa a2200301 ir4500
001 NSK01000599716
003 HR-ZaNSK
005 20101130124208.0
008 060404s2005 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)600797 
035 |9 (HR-ZaNSK)460404093 
035 |a (HR-ZaNSK)000599716 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 663.222:547.565 
100 1 |a Budić-Leto, Irena 
245 1 0 |a Study of dynamics of polyphenol extraction during traditional and advanced maceration processes of the Babić grape variety /  |c Irena Budić-Leto, Tomislav Lovrić, Ivan Pezo and Jasenka Gajdoš Kljusurić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 26 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Vino  |x Polifenolni spojevi  |x Dinamika ekstrakcije  |2 nskps 
700 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
700 1 |a Pezo, Ivan,  |c inženjer agronomije 
700 1 |a Gajdoš Kljusurić, Jasenka 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 43 (2005), 1 ; str. 47-53  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B04/05 
998 |a rado0604  |a bokp0606  |c mero061012 
886 0 |2 unimarc  |b 00914iaa2 2200241 450