Influence of indigenous Saccharomyces cerevisiae strains on higher alcohol content in Malvazija istarska wines

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000621475/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
70 (2005), 2 ; str. 55-58
Glavni autor: Staver, Mario (-)
Ostali autori: Herjavec, Stanka (-), Orlić, Sandi, Redžepović, Sulejman, Kovačević Ganić, Karin, Jeromel, Ana, Peršurić, Đordano
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01269caa a2200349 ir4500
001 NSK01000621475
003 HR-ZaNSK
005 20080328124205.0
007 ta
008 070104s2005 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)622743 
035 |a (HR-ZaNSK)000621475 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng 
042 |a croatica 
080 |a 663.12/.14:663.221  |2 MRF 1998. 
080 |a 663.2:543.5  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Staver, Mario 
245 1 0 |a Influence of indigenous Saccharomyces cerevisiae strains on higher alcohol content in Malvazija istarska wines /  |c Mario Staver, Stanka Herjavec, Sandi Orlić, Sulejman Redžepović, Karin Kovačević-Ganić, Ana Jeromel, Đordano Peršurić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 16 jed 
650 7 |a Kvasci  |x Enološke karakteristike  |2 nskps 
650 7 |a Vino i vinarstvo  |x Analiza  |2 nskps 
700 1 |a Herjavec, Stanka 
700 1 |a Orlić, Sandi 
700 1 |a Redžepović, Sulejman 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
700 1 |a Jeromel, Ana 
700 1 |a Peršurić, Đordano 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 70 (2005), 2 ; str. 55-58  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
981 |b B27/05 
998 |a boko0701  |a itep0707