Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000702312/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
57 (2007), 3 ; str. 209-218
Glavni autor: Zamberlin, Šimun (-)
Ostali autori: Samaržija, Dubravka (-), Mamula, Petar, Havranek, Jasmina, Pecina, Marija, Pogačić, Tomislav
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01048caa a2200325 ir4500
001 NSK01000702312
003 HR-ZaNSK
005 20100303133229.0
007 ta
008 090526s2007 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)704830 
035 |a (HR-ZaNSK)000702312 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 637.146.34  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Zamberlin, Šimun 
245 1 0 |a Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane /  |c Šimun Zamberlin, Dubravka Samaržija, Petar Mamula, Jasmina Havranek, Marija Pecina, Tomislav Pogačić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 14 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Jogurt  |x Reološke karakteristike  |2 nskps 
700 1 |a Samaržija, Dubravka 
700 1 |a Mamula, Petar 
700 1 |a Havranek, Jasmina 
700 1 |a Pecina, Marija 
700 1 |a Pogačić, Tomislav 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 57 (2007), 3 ; str. 209-218  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B20/07  |p CRO 
998 |a rado090525  |c sdio100303