Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000702312/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 57 (2007), 3 ; str. 209-218 |
Glavni autor: | Zamberlin, Šimun (-) |
Ostali autori: | Samaržija, Dubravka (-), Mamula, Petar, Havranek, Jasmina, Pecina, Marija, Pogačić, Tomislav |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Zamberlin, Š., Samaržija, D., Mamula, P., Havranek, J., Pecina, M., & Pogačić, T. (2007). Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane. Mljekarstvo, p. 7.
Chicago stil citiranjaZamberlin, Šimun, Dubravka Samaržija, Petar Mamula, Jasmina Havranek, Marija Pecina, and Tomislav Pogačić. "Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane." 2007: 7.
MLA stil citiranjaZamberlin, Šimun, et al. "Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane." 2007: 7.