Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000702312/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
57 (2007), 3 ; str. 209-218
Glavni autor: Zamberlin, Šimun (-)
Ostali autori: Samaržija, Dubravka (-), Mamula, Petar, Havranek, Jasmina, Pecina, Marija, Pogačić, Tomislav
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Zamberlin, Š., Samaržija, D., Mamula, P., Havranek, J., Pecina, M., & Pogačić, T. (2007). Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane. Mljekarstvo, p. 7.

Chicago stil citiranja

Zamberlin, Šimun, Dubravka Samaržija, Petar Mamula, Jasmina Havranek, Marija Pecina, and Tomislav Pogačić. "Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane." 2007: 7.

MLA stil citiranja

Zamberlin, Šimun, et al. "Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane: Viskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane." 2007: 7.