Characterisation and classification of Croatian honey by physicochemical parameters
Sažetak: Svrha je ovog istraživanja bila karakterizacija 8 različitih monoflornih i multiflornih;;vrsta hrvatskih medova (ukupno 254 uzoraka iz tri sezone: 2003, 2004. i 2005) temeljena na;;11 uobičajenih fizikalno-kemijskih parametara (maseni udio vode, maseni udio ukupnih;;reducirajućih šečera, ma...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716988 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 355-367 |
Glavni autor: | Šarić, Goran, inženjer prehrambene tehnologije (-) |
Ostali autori: | Matković, Domagoj (-), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije, Vahčić, Nada |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |