Color parameters and total anthocyanins of sour cherries (Prunus cerasus L.) during ripening

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789683/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 3 ; str. 259-262
Glavni autor: Pedisić, Sandra (-)
Ostali autori: Levaj, Branka (-), Dragović-Uzelac, Verica, Škevin, Dubravka, Skendrović Babojelić, Martina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01286caa a2200313 i 4500
001 NSK01000789683
003 HR-ZaNSK
005 20120921112025.0
007 ta
008 111212s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789683 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 631/635  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pedisić, Sandra 
245 1 0 |a Color parameters and total anthocyanins of sour cherries (Prunus cerasus L.) during ripening /  |c Sandra Pedišić, Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Dubravka Škevin, Martina Skendrović Babojelić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 3rd International Congress of Technologists for Post-Harvest Technology, Stubičke Toplice, 18th and 20th November 2008 
504 |a Bibliografija: 21 jed. 
653 0 |a Trešnja  |a Boja  |a Dozrijevanje  |a Antocijanini 
700 1 |a Levaj, Branka 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Škevin, Dubravka 
700 1 |a Skendrović Babojelić, Martina 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 3 ; str. 259-262 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111212  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=73128  |y Elektronička verzija članka