Usefulness of near infrared spectroscopy and chemometrics in screening of the quality of dessert wine Prošek

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000809562/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
3 (2011), 2 ; str. 9-15
Glavni autor: Budić-Leto, Irena (-)
Ostali autori: Gajdoš Kljusurić, Jasenka (-), Zdunić, Goran, Tomić-Potrebuješ, Iva, Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Kurtanjek, Želimir, Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01324caa a2200337 i 4500
001 NSK01000809562
003 HR-ZaNSK
005 20120621124606.0
007 ta
008 120618s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000809562 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Budić-Leto, Irena 
245 1 0 |a Usefulness of near infrared spectroscopy and chemometrics in screening of the quality of dessert wine Prošek /  |c Irena Budić-Leto, Jasenka Gajdoš Kljusurić, G. Zdunić, Iva Tomić-Potrebuješ, Mara Banović, Ž. Kurtanjek, T. Lovrić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 19 jed. 
653 |a Prošek 
653 0 |a Desertno vino  |a Kemometrija  |a Spektroskopija  |a Kvaliteta 
700 1 |a Gajdoš Kljusurić, Jasenka 
700 1 |a Zdunić, Goran 
700 1 |a Tomić-Potrebuješ, Iva 
700 1 |a Banović, Mara,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Kurtanjek, Želimir 
700 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 3 (2011), 2 ; str. 9-15 
981 |b B05/11  |p CRO 
998 |a tino120618 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113128  |y Elektronička verzija članka