Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000837918/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarska stanica 43 (2012), 4 ; str. 293-300 |
Glavni autor: | Frece, Jadranka (-) |
Ostali autori: | Pleadin, Jelka (-), Vahčić, Nada, Đugum, Jelena, Mrvčić, Jasna, Markov, Ksenija |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Sažetak |
APA stil citiranja
Frece, J., Pleadin, J., Vahčić, N., Đugum, J., Mrvčić, J., & Markov, K. (2012). Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama. Veterinarska stanica, p. 3.
Chicago stil citiranjaFrece, Jadranka, Jelka Pleadin, Nada Vahčić, Jelena Đugum, Jasna Mrvčić, and Ksenija Markov. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.
MLA stil citiranjaFrece, Jadranka, et al. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.