Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000837918/Similar
Matična publikacija: Veterinarska stanica
43 (2012), 4 ; str. 293-300
Glavni autor: Frece, Jadranka (-)
Ostali autori: Pleadin, Jelka (-), Vahčić, Nada, Đugum, Jelena, Mrvčić, Jasna, Markov, Ksenija
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Sažetak

APA stil citiranja

Frece, J., Pleadin, J., Vahčić, N., Đugum, J., Mrvčić, J., & Markov, K. (2012). Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama. Veterinarska stanica, p. 3.

Chicago stil citiranja

Frece, Jadranka, Jelka Pleadin, Nada Vahčić, Jelena Đugum, Jasna Mrvčić, and Ksenija Markov. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.

MLA stil citiranja

Frece, Jadranka, et al. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.