Optimization of bleaching parameters for soybean oil

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862711/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 2 ; str. 199-207
Glavni autor: Škevin, Dubravka (-)
Ostali autori: Domijan, Tomislav (-), Kraljić, Klara, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Neđeral Nakić, Sandra, Obranović, Marko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01336caa a2200325 i 4500
001 NSK01000862711
003 HR-ZaNSK
005 20140124120411.0
007 ta
008 131120s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000862711 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Škevin, Dubravka 
245 1 0 |a Optimization of bleaching parameters for soybean oil /  |c Dubravka Škevin, Tomislav Domijan, Klara Kraljić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Sandra Neđeral and Marko Obranović. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists: Food – the Challenge and the Need, Opatija, 20–23 September 2011 
504 |a Bibliografija: 42 jed. 
653 0 |a Sojino ulje  |a Rafinirana ulja  |a Oksidacijska stabilnost  |a Bijeljenje  |a Tokoferoli  |a Steroli 
700 1 |a Domijan, Tomislav 
700 1 |a Kraljić, Klara 
700 1 |a Gajdoš Kljusurić, Jasenka 
700 1 |a Neđeral Nakić, Sandra 
700 1 |a Obranović, Marko 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 2 ; str. 199-207 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a rado131120 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=124873  |y Elektronička verzija članka