Optimization of bleaching parameters for soybean oil

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862711/Similar
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 2 ; str. 199-207
Glavni autor: Škevin, Dubravka (-)
Ostali autori: Domijan, Tomislav (-), Kraljić, Klara, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Neđeral Nakić, Sandra, Obranović, Marko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Škevin, D., Domijan, T., Kraljić, K., Gajdoš Kljusurić, J., Neđeral Nakić, S., & Obranović, M. (2012). Optimization of bleaching parameters for soybean oil: Optimization of bleaching parameters for soybean oil. Food technology and biotechnology.

Chicago stil citiranja

Škevin, Dubravka, Tomislav Domijan, Klara Kraljić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Sandra Neđeral Nakić, and Marko Obranović. "Optimization of bleaching parameters for soybean oil: Optimization of bleaching parameters for soybean oil." 2012.

MLA stil citiranja

Škevin, Dubravka, et al. "Optimization of bleaching parameters for soybean oil: Optimization of bleaching parameters for soybean oil." 2012.