Influence of buckwheat and chestnut flour addition on properties of corn extrudates

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000870506/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
4 (2012), 1 ; str. 26-33
Glavni autor: Jozinović, Antun (-)
Ostali autori: Šubarić, Drago (-), Ačkar, Đurđica, Babić, Jurislav, Klarić, Ilija, Kopjar, Mirela, Valek-Lendić, Kristina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01229caa a2200325 i 4500
001 NSK01000870506
003 HR-ZaNSK
005 20141208110701.0
007 ta
008 140214s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000870506 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Jozinović, Antun 
245 1 0 |a Influence of buckwheat and chestnut flour addition on properties of corn extrudates /  |c A. Jozinović, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 38 jed. 
653 0 |a Heljdino brašno  |a Brašno od kestena  |a Ekstruzija  |a Fizikalna svojstva  |a Reološka svojstva 
700 1 |a Šubarić, Drago 
700 1 |a Ačkar, Đurđica 
700 1 |a Babić, Jurislav 
700 1 |a Klarić, Ilija 
700 1 |a Kopjar, Mirela 
700 1 |a Valek-Lendić, Kristina 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 4 (2012), 1 ; str. 26-33 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a sapo140214  |p 1412MĐSi 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126223  |y Elektronička verzija članka