|
|
|
|
LEADER |
01229caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000870506 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20141208110701.0 |
007 |
ta |
008 |
140214s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000870506
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|
245 |
1 |
0 |
|a Influence of buckwheat and chestnut flour addition on properties of corn extrudates /
|c A. Jozinović, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 38 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Heljdino brašno
|a Brašno od kestena
|a Ekstruzija
|a Fizikalna svojstva
|a Reološka svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Jurislav
|
700 |
1 |
|
|a Klarić, Ilija
|
700 |
1 |
|
|a Kopjar, Mirela
|
700 |
1 |
|
|a Valek-Lendić, Kristina
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 4 (2012), 1 ; str. 26-33
|
981 |
|
|
|b B09/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo140214
|p 1412MĐSi
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126223
|y Elektronička verzija članka
|