|
|
|
|
LEADER |
01221caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000887469 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20141001161050.0 |
007 |
ta |
008 |
140929s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000887469
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
|
|
|a 57
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Herceg, Zoran
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of High Intensity Ultrasound Treatment on the Growth of Food Spoilage Bacteria /
|c Zoran Herceg, Ksenija Markov, Brankica Sobota Šalamon, Anet Režek Jambrak, Tomislava Vukušić, Janko Kaliterna.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 31 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Prehrambena tehnologija
|a Ultrazvuk visokog intenziteta
|a Bakterije
|a Inaktivacija bakterija
|
700 |
1 |
|
|a Markov, Ksenija
|
700 |
1 |
|
|a Sobota Šalamon, Brankica
|
700 |
1 |
|
|a Režek Jambrak, Anet
|
700 |
1 |
|
|a Vukušić, Tomislava
|
700 |
1 |
|
|a Kaliterna, Janko
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 51 (2013), 3 ; str. 352-359
|
981 |
|
|
|b B06/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a luko140929
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=160814
|y Elektronička verzija članka
|