Mikrobiološka kvaliteta komercijalnog pekarskog kvasca na hrvatskom tržištu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000993274/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
11 [i. e. 10] (2015), 3/4 ; str. 95-100
Glavni autori: Hanousek-Čiča, Karla (Author), Stanzer, Damir, Markov, Ksenija, Frece, Jadranka, Mrvčić, Jasna
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01328naa a2200337 i 4500
001 NSK01000993274
003 HR-ZaNSK
005 20180411141501.0
007 ta
008 180410s2015 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000993274 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Hanousek-Čiča, Karla  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiološka kvaliteta komercijalnog pekarskog kvasca na hrvatskom tržištu /  |c Karla Hanousek-Čiča, Damir Stanzer, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Jasna Mrvčić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 99-100 
504 |a Summary 
653 0 |a Pekarski kvasac  |a Saccharomyces cerevisiae  |a Mikrobiološka kakvoća  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Plijesni  |a Patogene bakterije  |a Staphylococcus aureus  |a Listeria monocytogenes 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Stanzer, Damir  |4 aut 
700 1 |a Markov, Ksenija  |4 aut 
700 1 |a Frece, Jadranka  |4 aut 
700 1 |a Mrvčić, Jasna  |4 aut 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 11 [i. e. 10] (2015), 3/4 ; str. 95-100  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
981 |b B10/15 
998 |a milo1804 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/154796  |y Elektronička verzija članka