|
|
|
|
LEADER |
01328naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000993274 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180411141501.0 |
007 |
ta |
008 |
180410s2015 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000993274
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Hanousek-Čiča, Karla
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiološka kvaliteta komercijalnog pekarskog kvasca na hrvatskom tržištu /
|c Karla Hanousek-Čiča, Damir Stanzer, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Jasna Mrvčić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 99-100
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Pekarski kvasac
|a Saccharomyces cerevisiae
|a Mikrobiološka kakvoća
|a Bakterije mliječne kiseline
|a Plijesni
|a Patogene bakterije
|a Staphylococcus aureus
|a Listeria monocytogenes
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Stanzer, Damir
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Markov, Ksenija
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Frece, Jadranka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Mrvčić, Jasna
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 11 [i. e. 10] (2015), 3/4 ; str. 95-100
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B10/15
|
998 |
|
|
|a milo1804
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/154796
|y Elektronička verzija članka
|