Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001004517/Similar
Ostali autori: Petričević, Sandra (Dissertant), Medić, Helga (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2018.
Predmet:

APA stil citiranja

Petričević, S., & Medić, H. (2018). Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Petričević, Sandra, and Helga Medić. Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb, 2018.

MLA stil citiranja

Petričević, Sandra, and Helga Medić. Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta: Karakterizacija dalmatnskoga, istarskoga i krčkog pršuta : doktorski rad = Characterization of the Dalmatian, Drniš, Istrian and Krk dry-cured ham : doctoral dissertation. Zagreb, 2018.