Stability of Rosmarinic acid in aqueous extracts from different lamiaceae species after in vitro digestion with human gastrointestinal enzymes

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024279/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 1 ; str. 97-102
Glavni autori: Zorić, Zoran, kemičar (Author), Markić, Joško, Pedisić, Sandra, Bučević Popović, Viljemka, Generalić Mekinić, Ivana, Grebenar, Katarina, Kulišić, Tea
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01299naa a2200325 i 4500
001 NSK01001024279
003 HR-ZaNSK
005 20190319113345.0
007 ta
008 190319s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001024279 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 2011 
100 1 |a Zorić, Zoran,  |c kemičar  |4 aut 
245 1 0 |a Stability of Rosmarinic acid in aqueous extracts from different lamiaceae species after in vitro digestion with human gastrointestinal enzymes /  |c Zoran Zorić, Joško Markić, Sandra Pedisić, Viljemka Bučević-Popović, Ivana Generalić-Mekinić, Katarina Grebenar, Tea Kulišić-Bilušić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 38 jed. 
653 0 |a Ružmarinska kiselina  |a Probava  |a Enzimi  |a Stabilnost 
700 1 |a Markić, Joško  |4 aut 
700 1 |a Pedisić, Sandra  |4 aut 
700 1 |a Bučević Popović, Viljemka  |4 aut 
700 1 |a Generalić Mekinić, Ivana  |4 aut 
700 1 |a Grebenar, Katarina  |4 aut 
700 1 |a Kulišić, Tea  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 54 (2016), 1 ; str. 97-102  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B06/16 
998 |a lblo1903 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/155102  |y Elektronička verzija članka