Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101532
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
13 (2018), 1/2 ; str. 44-51
Glavni autori: Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Gavrilović, Ana, veterinarka, Bosanac, Petra, Jug-Dujaković, Jurica, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka, Pleadin, Jelka
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka