Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101532 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 13 (2018), 1/2 ; str. 44-51 |
Glavni autori: | Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Gavrilović, Ana, veterinarka, Bosanac, Petra, Jug-Dujaković, Jurica, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka, Pleadin, Jelka |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: