Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša
Rezultati brojnih istraživanja ukazuju na to da ribe i školjkaši posjeduju različitu populaciju bakterija na koži, škrgama te u probavnom traktu. Pored toga, unutarnji organi (bubrezi, jetra i slezena) zdrave ribe mogu također sadržavati bakterije. Stoga je cilj ovog istraživanja bio izolirati i ide...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029076 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 1/2 ; str. 44-51 |
Glavni autori: | Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Gavrilović, Ana, veterinarka, Bosanac, Petra, Jug-Dujaković, Jurica, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka, Pleadin, Jelka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.1-2.1 Hrčak |