Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša

Rezultati brojnih istraživanja ukazuju na to da ribe i školjkaši posjeduju različitu populaciju bakterija na koži, škrgama te u probavnom traktu. Pored toga, unutarnji organi (bubrezi, jetra i slezena) zdrave ribe mogu također sadržavati bakterije. Stoga je cilj ovog istraživanja bio izolirati i ide...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029076/Similar
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
13 (2018), 1/2 ; str. 44-51
Glavni autori: Čanak, Iva (Author), Markov, Ksenija, Gavrilović, Ana, veterinarka, Bosanac, Petra, Jug-Dujaković, Jurica, Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva, Kostelac, Deni, Frece, Jadranka, Pleadin, Jelka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.1-2.1
Hrčak

APA stil citiranja

Čanak, I. (2018). Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša: Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša [Elektronička građa]. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online), p. 3.

Chicago stil citiranja

Čanak, Iva. "Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša: Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša [Elektronička građa]." 2018: 3.

MLA stil citiranja

Čanak, Iva. "Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša: Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša [Elektronička građa]." 2018: 3.