Lactic acid bacteria as biological control of Staphylococcus aureus in coalho goat cheese

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103410/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 3 ; str. 431-440
Glavni autori: Santos Castro, Rânmilla Cristhina (Author), Oliveira, Anay Priscilla David de, Souza, Eline Almeida Rodrigues de, Antunes Correia, Tayla Marielle, Souza, Jane Viana de, Dias, Francesca Silva
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01480naa a2200313 i 4500
001 NSK01001103410
003 HR-ZaNSK
005 20210607150554.0
007 ta
008 210607s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103410 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Santos Castro, Rânmilla Cristhina  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Lactic acid bacteria as biological control of Staphylococcus aureus in coalho goat cheese /  |c Rânmilla Cristhina Santos Castro, Anay Priscilla David de Oliveira, Eline Almeida Rodrigues de Souza, Tayla Marielle Antunes Correia, Jane Viana de Souza, Francesca Silva Dias. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 39 jed. 
653 0 |a Kozji sir coalho  |a Patogeni  |a Višestruka antibiotička rezistencija  |a Enterotoksin stafilokoka  |a Mikrobiološka kakvoća  |a Enterococcus faecium  |a Tehnološka i funkcionalna svojstva 
700 1 |a Oliveira, Anay Priscilla David de  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Souza, Eline Almeida Rodrigues de  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Antunes Correia, Tayla Marielle  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Souza, Jane Viana de  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Dias, Francesca Silva  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 3 ; str. 431-440  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/207647  |y Elektronička verzija članka