Antimicrobial activity of bacteriocins of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production
The generally accepted concept of the necessity of producing safe foods has indirectly influenced the decision to replace chemical preservatives with natural ones. Bacteriocins, and in particular those synthesized by lactic acid bacteria (LAB) in the food industry, are considered to be their effecti...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098110 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 70 (2020), 3 ; str. 135-149 |
Glavni autori: | Dolenčić Špehar, Iva (Author), Bendelja Ljoljić, Darija, Petanjek, Zvjezdana, Zamberlin, Šimun, Tudor Kalit, Milna, Samaržija, Dubravka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0301 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0301Hrčak