Antimicrobial activity of bacteriocins of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001154757
Matična publikacija: Mljekarstvo
70 (2020), 3 ; str. 135-149
Glavni autori: Dolenčić Špehar, Iva (Author), Bendelja Ljoljić, Darija, Petanjek, Zvjezdana, Zamberlin, Šimun, Tudor Kalit, Milna, Samaržija, Dubravka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka