Antimicrobial activity of bacteriocins of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001154757/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
70 (2020), 3 ; str. 135-149
Glavni autori: Dolenčić Špehar, Iva (Author), Bendelja Ljoljić, Darija, Petanjek, Zvjezdana, Zamberlin, Šimun, Tudor Kalit, Milna, Samaržija, Dubravka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01583naa a2200349 i 4500
001 NSK01001154757
003 HR-ZaNSK
005 20221121125053.0
007 ta
008 221121s2020 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001154757 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Dolenčić Špehar, Iva  |4 aut 
245 1 0 |a Antimicrobial activity of bacteriocins of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production /  |c Iva Dolenčić Špehar, Darija Bendelja Ljoljić, Zvjezdana Petanjek, Šimun Zamberlin, Milna Tudor Kalit, Dubravka Samaržija. 
504 |a Bibliografija: 107 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Sir  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Listeria monocytogenes  |a Staphylococcus aureus  |a Clostridium tyrobutyricum 
700 1 |a Bendelja Ljoljić, Darija  |4 aut 
700 1 |a Petanjek, Zvjezdana  |4 aut 
700 1 |a Zamberlin, Šimun  |4 aut 
700 1 |a Tudor Kalit, Milna  |4 aut 
700 1 |a Samaržija, Dubravka  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 70 (2020), 3 ; str. 135-149  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
776 0 |a Dolenčić Špehar, Iva  |t Antimicrobial activity of bacteriocins of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production  |w nsk.(HR-ZaNSK)001098110 
981 |b B06/20 
998 |b gtao2211 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/239279  |y Elektronička verzija članka