|
|
|
|
LEADER |
01431naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01001103429 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210607164720.0 |
007 |
ta |
008 |
210607s2018 ci do | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001103429
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 60
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Bušić, Arijana
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a The potential of combined emulsification and spray drying techniques for encapsulation of polyphenols from rosemary (Rosmarinus officinalis L.) leaves /
|c Arijana Bušić, Draženka Komes, Ana Belščak-Cvitanović, Aleksandra Vojvodić Cebin, Igor Špoljarić, Gordan Mršić, Song Miao.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi, fotogr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: 39 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Polifenoli iz ružmarina
|a Dvostruke emulzije
|a Učinkovitost inkapsulacije
|a Izolati proteina sirutke
|a Mikrokapsule
|a Sušenje raspršivanjem
|
700 |
1 |
|
|a Komes, Draženka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Belščak-Cvitanović, Ana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vojvodić Cebin, Aleksandra
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Špoljarić, Igor,
|c biotehnolog
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Mršić, Gordan
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miao, Song
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 56 (2018), 4 ; str. 494-505
|w nsk.(HR-ZaNSK)000174173
|
981 |
|
|
|b B13/18
|
998 |
|
|
|b sapo2106
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/214930
|y Elektronička verzija članka
|