Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000578508/Details
Glavni autor: Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Medić, Helga (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2013.
Predmet:
LEADER 01280nam a2200361 u 4500
001 ZAG01000578508
003 HR-ZaZAG
005 20140514100035.0
008 140514s2013 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000578508 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Marušić, Nives,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
245 1 0 |a Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters :  |b doktorska disertacija /  |c Nives Marušić ; voditelj dr. H. Medić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2013. 
300 |a 188 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 08.05.2013. 
504 |a Bibliografija: str. 173-188 
504 |a Kazalo 
653 |a istarski pršut 
653 |a dalmatinski pršut 
653 |a aroma 
653 |a GC-MS 
653 |a SPME 
653 |a fizikalna-kemijska svojstva 
653 |a senzorska svojstva 
700 1 |a Medić, Helga 
OWN |a PBF 
876 |a 8D/13 
886 0 |2 unimarc