|
|
|
|
LEADER |
01280nam a2200361 u 4500 |
001 |
ZAG01000578508 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20140514100035.0 |
008 |
140514s2013 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000578508
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Marušić, Nives,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|
245 |
1 |
0 |
|a Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters :
|b doktorska disertacija /
|c Nives Marušić ; voditelj dr. H. Medić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 188 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 08.05.2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 173-188
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a istarski pršut
|
653 |
|
|
|a dalmatinski pršut
|
653 |
|
|
|a aroma
|
653 |
|
|
|a GC-MS
|
653 |
|
|
|a SPME
|
653 |
|
|
|a fizikalna-kemijska svojstva
|
653 |
|
|
|a senzorska svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Medić, Helga
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 8D/13
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|