Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000578508/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (-) |
Ostali autori: | Medić, Helga (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2013.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Marušić, N., & Medić, H. (2013). Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2013.
MLA stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2013.