Influence of blending on the aroma of Malvasia istriana wine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000544950/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
41 (2003), 4 ; str. 305-314
Glavni autor: Kovačević Ganić, Karin (-)
Ostali autori: Staver, Mario (-), Peršurić, Đordano, Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Komes, Draženka, Gracin, Leo
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01208caa a2200337 ir4500
001 NSK01000544950
003 HR-ZaNSK
005 20180514141629.0
008 041222s2003 ci ||| ||eng
015 |a HP03-6371  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)545874 
035 |9 (HR-ZaNSK)441222134 
035 |a (HR-ZaNSK)000544950 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 663.253(497.5-3Istra) 
100 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
245 1 0 |a Influence of blending on the aroma of Malvasia istriana wine /  |c Karin Kovačević Ganić, Mario Staver, Đordano Peršurić, Mara Banović, Draženka Komes and Leo Gracin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 35 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Malvazija (vino)  |z Istra  |2 nskps 
700 1 |a Staver, Mario 
700 1 |a Peršurić, Đordano 
700 1 |a Banović, Mara,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Komes, Draženka 
700 1 |a Gracin, Leo 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 41 (2003), 4 ; str. 305-314  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B9/03 
998 |a trio0412  |a tomp0501  |c dbro050505  |c sdip1805 
886 0 |2 unimarc  |b 00983iaa2 2200277 450