Gluten-free bread production by the corn meal and soybean flour extruded blend usage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000688633/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
72 (2007), 3 ; str. 227-232
Glavni autor: Ćurić, Duška (-)
Ostali autori: Novotni, Dubravka (-), Tušak, Dubravka, Bauman, Ingrid, Gabrić, Domagoj, prehrambeni biotehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: ACS-Agriculturae Conspectus Scientificus
LEADER 01317caa a2200325 ir4500
001 NSK01000688633
003 HR-ZaNSK
005 20111121084249.0
007 ta
008 090129s2007 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)691086 
035 |a (HR-ZaNSK)000688633 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ćurić, Duška 
245 1 0 |a Gluten-free bread production by the corn meal and soybean flour extruded blend usage /  |c Duška Ćurić, Dubravka Novotni, Dubravka Tušak, Ingrid Bauman, Domagoj Gabrić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 2nd International and 19th Croatian Congress of Technologists for Post-Harvest Technology and Bioenergy "ZRNKO 2006", Tuheljske Toplice, November 22-23, 2006 
504 |a Bibliografija: 21 jed 
653 |a Brašno  |a Gluten  |a Pekarska kakvoća 
653 |a Kruh  |a Proizvodnja 
700 1 |a Novotni, Dubravka 
700 1 |a Tušak, Dubravka 
700 1 |a Bauman, Ingrid 
700 1 |a Gabrić, Domagoj,  |c prehrambeni biotehnolog 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 72 (2007), 3 ; str. 227-232  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
981 |b B09/07 
998 |a rado090129  |c rpeo111121 
856 4 2 |u http://www.agr.hr/smotra/  |y ACS-Agriculturae Conspectus Scientificus