Određivanje teksturnih svojstava Gouda sira

Tekstura kao manifestacija nekih reoloških svojstava namirnice jedna je od osnovnih organoleptičkih svojstava, te ima vrlo važnu ulogu pri rukovanju, obradi i ponašanju namirnica. Potrošačima je također tekstura jedan od važnijih parametara kojim se rukovode prilikom odabira proizvoda. Na analizator...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759422/Holdings
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 3/4 ; str. 98-103
Glavni autor: Karlović, Sven (-)
Ostali autori: Šimunek, Marina (-), Ježek, Damir, Tripalo, Branko, Bosiljkov, Tomislav, Brnčić, Mladen, Blažić, Marijana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam