Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000767201/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 4 ; str. 538-547
Glavni autor: Levaj, Branka (-)
Ostali autori: Dragović-Uzelac, Verica (-), Delonga, Karmela, Kovačević Ganić, Karin, Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Bursać Kovačević, Danijela
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01273caa a2200325 i 4500
001 NSK01000767201
003 HR-ZaNSK
005 20120928100157.0
007 ta
008 110502s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000767201 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 54  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Levaj, Branka 
245 1 0 |a Polyphenols and volatiles in fruits of two sour cherry cultivars, some berry fruits and their jams /  |c Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Karmela Delonga, Karin Kovačević Ganić, Mara Banović, Danijela Bursać Kovačević. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 61 jed. 
653 0 |a Polifenoli  |a Volatili  |a Višnja  |a Bobičasto voće  |a Džem 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Delonga, Karmela 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
700 1 |a Banović, Mara,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
700 1 |a Bursać Kovačević, Danijela 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 4 ; str. 538-547 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110502  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=92489  |y Elektronička verzija članka