Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000768819/Details
Matična publikacija: Kemija u industriji
59 (2010), 11 ; str. 539-545
Glavni autor: Bosiljkov, Tomislav (-)
Ostali autori: Tripalo, Branko (-), Ježek, Damir, Brnčić, Mladen, Karlović, Sven
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01079caa a2200325 i 4500
001 NSK01000768819
003 HR-ZaNSK
005 20120518085527.0
007 ta
008 110516s2010 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000768819 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Bosiljkov, Tomislav 
245 1 0 |a Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji /  |c Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Ježek, Mladen Brnčić, Sven Karlović. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 32 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Obrada namirnica  |a Visoki tlak 
700 1 |a Tripalo, Branko 
700 1 |a Ježek, Damir 
700 1 |a Brnčić, Mladen 
700 1 |a Karlović, Sven 
773 0 |t Kemija u industriji  |x 0022-9830  |g 59 (2010), 11 ; str. 539-545 
981 |b B03/10  |p CRO 
998 |a rado110516  |c vol2o120518 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=90624  |y Elektronička verzija članka