|
|
|
|
LEADER |
01079caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000768819 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120518085527.0 |
007 |
ta |
008 |
110516s2010 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000768819
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Bosiljkov, Tomislav
|
245 |
1 |
0 |
|a Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji /
|c Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Ježek, Mladen Brnčić, Sven Karlović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 32 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Obrada namirnica
|a Visoki tlak
|
700 |
1 |
|
|a Tripalo, Branko
|
700 |
1 |
|
|a Ježek, Damir
|
700 |
1 |
|
|a Brnčić, Mladen
|
700 |
1 |
|
|a Karlović, Sven
|
773 |
0 |
|
|t Kemija u industriji
|x 0022-9830
|g 59 (2010), 11 ; str. 539-545
|
981 |
|
|
|b B03/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a rado110516
|c vol2o120518
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=90624
|y Elektronička verzija članka
|