Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000768819/Similar
Matična publikacija: Kemija u industriji
59 (2010), 11 ; str. 539-545
Glavni autor: Bosiljkov, Tomislav (-)
Ostali autori: Tripalo, Branko (-), Ježek, Damir, Brnčić, Mladen, Karlović, Sven
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Bosiljkov, T., Tripalo, B., Ježek, D., Brnčić, M., & Karlović, S. (2010). Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji. Kemija u industriji, p. 1.

Chicago stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav, Branko Tripalo, Damir Ježek, Mladen Brnčić, and Sven Karlović. "Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji." 2010: 1.

MLA stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav, et al. "Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji." 2010: 1.