Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000768819/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Kemija u industriji 59 (2010), 11 ; str. 539-545 |
Glavni autor: | Bosiljkov, Tomislav (-) |
Ostali autori: | Tripalo, Branko (-), Ježek, Damir, Brnčić, Mladen, Karlović, Sven |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Bosiljkov, T., Tripalo, B., Ježek, D., Brnčić, M., & Karlović, S. (2010). Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji. Kemija u industriji, p. 1.
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav, Branko Tripalo, Damir Ježek, Mladen Brnčić, and Sven Karlović. "Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji." 2010: 1.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav, et al. "Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji: Princip rada i primjena visokih tlakova u prehrambenoj industriji." 2010: 1.