Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000770530/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
33 (2010), 4 ; str. 74-82
Glavni autor: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Pozderović, Andrija (-), Pichler, Anita, Perl Pirički, Antonija, Volmut, Katica, Benčić, Đani
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Moslavac, T., Pozderović, A., Pichler, A., Perl Pirički, A., Volmut, K., & Benčić, Đ. (2010). Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom: Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom. Glasnik zaštite bilja, p. 3.

Chicago stil citiranja

Moslavac, Tihomir, Andrija Pozderović, Anita Pichler, Antonija Perl Pirički, Katica Volmut, and Đani Benčić. "Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom: Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom." 2010: 3.

MLA stil citiranja

Moslavac, Tihomir, et al. "Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom: Komparativna studija oksidacijske stabilnosti različitih biljaka s Rancimat metodom i Oven testom." 2010: 3.