Influence of cultivar, storage time, and processing on the phenol content of cloudy apple juice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000809558/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
3 (2011), 2 ; str. 1-8
Glavni autor: Begić-Akagić, Asima (-)
Ostali autori: Spaho, Nermina (-), Oručević, Sanja, Drkenda, Pakeza, Kurtović, M., agronom, Gaši, Fuad, Kopjar, Mirela, Piližota, Vlasta
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01234caa a2200337 i 4500
001 NSK01000809558
003 HR-ZaNSK
005 20120621124409.0
007 ta
008 120618s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000809558 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Begić-Akagić, Asima 
245 1 0 |a Influence of cultivar, storage time, and processing on the phenol content of cloudy apple juice /  |c Asima Begić-Akagić, Nermina Spaho, Sanja Oručević, Pakeza Drkenda, M. Kurtović, F. Gaši, Mirela Kopjar, Vlasta Piližota. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 52 jed. 
653 0 |a Fenoli  |a Jabuke  |a Skladištenje  |a Jabučni sok 
700 1 |a Spaho, Nermina 
700 1 |a Oručević, Sanja 
700 1 |a Drkenda, Pakeza 
700 1 |a Kurtović, M.,  |c agronom 
700 1 |a Gaši, Fuad 
700 1 |a Kopjar, Mirela 
700 1 |a Piližota, Vlasta 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 3 (2011), 2 ; str. 1-8 
981 |b B05/11  |p CRO 
998 |a tino120618 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113127  |y Elektronička verzija članka