Influence of jam processing upon the contents of phenolics and antioxidant capacity in strawberry fruit (Fragaria ananassa × Duch.)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863186/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
7 (2012), Spec. Iss. ; str. 18-22
Glavni autor: Levaj, Branka (-)
Ostali autori: Bursać Kovačević, Danijela (-), Bituh, Martina, Dragović-Uzelac, Verica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01343caa a2200301 i 4500
001 NSK01000863186
003 HR-ZaNSK
005 20150114111713.0
007 ta
008 131122s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000863186 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Levaj, Branka 
245 1 0 |a Influence of jam processing upon the contents of phenolics and antioxidant capacity in strawberry fruit (Fragaria ananassa × Duch.) /  |c Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Martina Bituh, Verica Dragović-Uzelac. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, 20-23 September 2011. 
504 |a Bibliografija: 34 jed. 
653 0 |a Jagode  |a Fragaria ananassa × Duch.  |a Džem  |a Antocijanini  |a Fenoli  |a Antioksidansi  |a Antioksidacijsko djelovanje 
700 1 |a Bursać Kovačević, Danijela 
700 1 |a Bituh, Martina 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 18-22 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a sapo131122 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123154  |y Elektronička verzija članka