Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na kvalitetu pilećeg mesa
Cilj ovoga istraživanja bio je odrediti parametre kvalitete svježeg pilećeg mesa nakon tretmana ultrazvukom visokog intenziteta. Rezultati su pokazali da ne postoji značajna razlika u ukupnom broju bakterija između tretmana u ultrazvučnoj kupelji kroz 5 i 15 minuta u ispitanim uzorcima pilećeg mesa...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001046180 |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Online) 72 (2018), 1/2 ; str. 35-41 |
Glavni autori: | Medić, Helga (Author), Janči, Tibor, Brnčić, Mladen, Dujmić, Filip, Markov, Ksenija, Ćurić, Duška |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/s.72.1-2.6 Hrčak |