Primjena ultrazvuka visokog intenziteta pri obradi hrane

Korištenje ultrazvuka u prehrambenoj industriji i prehrambenoj tehnologiji predmet je intenzivnog istraživanja i primjene unazad nekoliko desetaka godina, kako kao metode za nerazorna ispitivanja tj. dijagnostičke metode za određivanje različitih svojstava prehrambenih sirovina i proizvoda (ultrazvu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759401
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 1/2 ; str. 32-37
Glavni autor: Brnčić, Mladen (-)
Ostali autori: Tripalo, Branko (-), Penava, Antonija, Karlović, Damir, Ježek, Damir, Vikić-Topić, Dražen, Karlović, Sven, Bosiljkov, Tomislav
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam