Primjena ultrazvuka visokog intenziteta pri obradi hrane
Korištenje ultrazvuka u prehrambenoj industriji i prehrambenoj tehnologiji predmet je intenzivnog istraživanja i primjene unazad nekoliko desetaka godina, kako kao metode za nerazorna ispitivanja tj. dijagnostičke metode za određivanje različitih svojstava prehrambenih sirovina i proizvoda (ultrazvu...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759401 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 4 (2009), 1/2 ; str. 32-37 |
Glavni autor: | Brnčić, Mladen (-) |
Ostali autori: | Tripalo, Branko (-), Penava, Antonija, Karlović, Damir, Ježek, Damir, Vikić-Topić, Dražen, Karlović, Sven, Bosiljkov, Tomislav |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam |