Impact of the fermentation process with immobilized yeast cells on the aroma profile and sensory quality of distillates produced from two fig (Ficus carica L.) cultivars

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068492/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
23 (2017), 1 ; str. 49-55
Glavni autori: Miličević, Borislav (Author), Ačkar, Đurđica, Babić, Jurislav, Jozinović, Antun, Miličević, Radoslav, Oroz, Mirjana, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01353naa a2200349 i 4500
001 NSK01001068492
003 HR-ZaNSK
005 20200708154526.0
007 ta
008 200707s2017 ci ad | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001068492 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
245 1 0 |a Impact of the fermentation process with immobilized yeast cells on the aroma profile and sensory quality of distillates produced from two fig (Ficus carica L.) cultivars /  |c Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Radoslav Miličević, Mirjana Oroz, Drago Šubarić. 
300 |b Ilustr. ; graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Kvasac  |a Smokva  |a Destilat  |a Rakija  |a Aroma  |a Senzorska svojstva 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Radoslav  |4 aut 
700 1 |a Oroz, Mirjana  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 23 (2017), 1 ; str. 49-55  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B15/17 
998 |b tino2007 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/182895  |y Elektronička verzija članka