|
|
|
|
LEADER |
01283naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01001101057 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210518123352.0 |
007 |
ta |
008 |
210518s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101057
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Panak Balentić, Jelena
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Production of third-generation snacks /
|c Jelena Panak Balentić, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Benjamin Muhamedbegović, Drago Šubarić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 103-105.
|
653 |
|
0 |
|a Grickalice
|a 3G grickalice
|a Grickalice treće generacije
|a Sastojci grickalica
|a Kombinacija sastojaka
|
700 |
1 |
|
|a Babić, Jurislav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miličević, Borislav
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Muhamedbegović, Benjamin
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 1 ; str. 98-105
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/200557
|y Elektronička verzija članka
|