Production of third-generation snacks

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101057/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 1 ; str. 98-105
Glavni autori: Panak Balentić, Jelena (Author), Babić, Jurislav, Jozinović, Antun, Ačkar, Đurđica, Miličević, Borislav, Muhamedbegović, Benjamin, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01283naa a2200325 i 4500
001 NSK01001101057
003 HR-ZaNSK
005 20210518123352.0
007 ta
008 210518s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001101057 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Panak Balentić, Jelena  |4 aut 
245 1 0 |a Production of third-generation snacks /  |c Jelena Panak Balentić, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Benjamin Muhamedbegović, Drago Šubarić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: str. 103-105. 
653 0 |a Grickalice  |a 3G grickalice  |a Grickalice treće generacije  |a Sastojci grickalica  |a Kombinacija sastojaka 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Miličević, Borislav  |4 aut 
700 1 |a Muhamedbegović, Benjamin  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 10 (2018), 1 ; str. 98-105  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B12/18 
998 |b sapo2105 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/200557  |y Elektronička verzija članka